Verf en kit

Verf en kit

Bruinoleum

Bruinoleum is de uitstekende vervanger van het vroegere Carbolineum. Bruinoleum is op basis van speciale plantaardige oliën en aromaatvrije oplosmiddelen. Het verfraait en beschermt het hout langdurig tegen alle weersinvloeden, dringt diep in het hout en haalt de houtnerf weer naar voren. Geschikt voor houten ondergronden, zoals schuren, palen, hekwerk etc.

 

Zwarte teer

OAF Zwarte Teer is een makkelijk verwerkbare bitumenlak voor de bescherming van ijzer, staal, beton en hout. Toe te passen in mestkelders, objecten in de grond, (drinkwater)tanks, silo’s enzovoort. De resistentie tegen verdunde zuren en basen is goed. Door zijn speciale polymeren is Zwarte Teer enigszins flexibel. Na droging is Zwarte Teer reukloos, smaakloos en niet giftig.

 

Silolak

Silolak biedt een goede bescherming tegen vocht en agressieve invloeden op beton en steen. Het biedt ook bescherming van metaaloppervlakken tegen vocht inwerking.
Toepasbaar als bescherming voor metaal, steen en beton. Bijvoorbeeld de bescherming van het beton van mest / voer silo’s en drinkwater-tanks.
Silolak is niet mengbaar met teerhoudende producten.

 

  -Matig UV bestendig
  -Filmvormend
  -Impregnerend & waterafstotend
  -Plastische niet klevende deklaag
  -Na droging geen emissie uitstoot
  -Op beton is het redelijk bestand tegen zuren

 

 

Deel deze pagina:

Cookies

Voor optimale werking van de website plaatsen wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen