Honden- en kattenbrokken

Honden- en kattenbrokken

Dog-Croc 20-7,5 15 kg

Dog-croc is een allround brok welke geschikt is voor alle soorten honden, die een normale energie behoefte hebben. Deze brok kan gegeven worden aan volwassen honden vanaf 1 jaar.


Lavor Krokant 15 kg

Lavor Krokant is een geëxpandeerde brok dat zich kenmerkt door haar goede verteerbaarheid. De brok is poreus, maar veel harder dan een geperste brok. Krokant is bijzonder geschikt voor honden die hun eten te snel naar binnen schrokken.

 

LAVOR PERSBROK BALANS PLUS 20 KG

Lavor Balansbrok plus is een geperste brok met een hoge benutting van de voedingsstoffen en zorgt voor een optimale darmwerking. Doordat de grondstoffen tijdens het persen niet onder extreme hoge hitte komen te staan, blijven de voedingsstoffen optimaal behouden.  Deze  brok wordt specifiek aanbevolen voor grotere hondenrassen, om een mogelijk risico op een maagtorsie te helpen verkleinen.

 

6 Mix Kattenbrokjes 10 kg

6 Mix Kattenbrokjes is een volledige maaltijd van licht verteerbare kattenbrokken. Deze gevarieerde voeding bevat alle benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding die een kat nodig heeft voor een lang en gezond leven. 6 Mix Kattenbrokjes is samengesteld op basis van rund, kip en vis. Men kan spreken van een complete hoogwaardige voeding. 6 Mix Kattenbrokjes bevat namelijk alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Bovendien is deze voeding geschikt voor alle soorten katten in elke levensfase en dankzij de vorm van de brokjes houdt uw kat zijn of haar gebit schoon.

Deel deze pagina:

Cookies

Voor optimale werking van de website plaatsen wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen