Agriled 3-serie

Agriled 3-serie

De AGRILED® 3 Serie

In de afgelopen jaren heeft Agrilight vele melkkoeien- en geitenboerderijen, vleesvee- en varkenshouderijen, paardenstallen en maneges (en andere boerderijgebouwen) verlicht met led-producten uit de AGRILED® pro Serie in heel Europa, via het Europese netwerk van geselecteerde dealers. Vooral de levensduur, hoge lichtopbrengst, bestendigheid tegen het stalklimaat en de unieke aansturing (met de AGRIBOX pro) maakten de AGRILED® pro Serie tot een ongekend succes.

We presenteren nu de opvolger: de AGRILED® 3 Serie, onze derde generatie led armaturen speciaal ontwikkeld voor gebruik in stallen.

 

Samen met onze Europese dealers en hun eindklanten (toonaangevende Europese boeren) hebben we een serie led-producten ontwikkeld die volledig voorziet in de verlichtingsbehoefte van elk type dier. De AGRILED® 3 Serie is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen met een lichtopbrengst van 19.800 en 35.600 lumen, met of zonder DALI-technologie en in varianten met of zonder rood controlelicht.

 

De varianten van de AGRILED® 3 Serie zijn:

AGRILED® 3 pro

Intelligent geautomatiseerd verlichtingssysteem voor o.a. melkkoeien. Voordelen zijn onder andere: wetenschappelijk bewezen stimulatie van de melkgift (8-9% hoger) bij een lichtniveau van 150-200 Lux. Optioneel leverbaar met rode controleverlichting.

AGRILED® 3

Intelligent geautomatiseerd verlichtingssysteem voor o.a. droge koeien, separatieruimtes, werklicht, lage stallen, enzovoort. Optioneel leverbaar met rode controleverlichting.

AGRILED® 3 eco

Armatuur voor standaard aan / uit toepassing, zonder geautomatiseerd besturingssysteem. Geschikt voor o.a. droge koeien, separatieruimtes, werklicht en lage stallen.

 

Overzicht van armaturen van de AGRILED® 3 Serie:

 

Bent u geïnteresseerd in de AGRILED® 3 Serie?

Vraag een gratis lichtplan aan, zodat u kunt zien hoe onze nieuwe armaturen de stal optimaal kunnen verlichten.

Deel deze pagina:

Cookies

Voor optimale werking van de website plaatsen wij cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen